طرز تهیه کیک هویج با میوه

2014-04-26_182653

برای میهمانان خود یک کیک خوشمزه درست کنید ؛ کیک هویج با میوه زمان تهیه: یک ساعت و ۴۵ دقیقه مواد لازم:  برای هشت نفر یک فنجان آرد یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر یک ...

برای میهمانان خود یک کیک خوشمزه درست کنید ؛ کیک هویج با میوه
زمان تهیه: یک ساعت و ۴۵ دقیقه
مواد لازم:  برای هشت نفر

  • یک فنجان آرد
  • یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • یک قاشق چایخوری ادویه
  • یک چهارم قاشق چایخوری جوش شیرین
  • یک چهارم قاشق چای خوری نمک
  • سه چهارم فنجان شکر
  • سه چهارم فنجان پوره کدوحلوایی یا پوره سیب زمینی
  • دو عدد تخم مرغ
  • یک چهارم فنجان روغن
  •  نصف فنجان هویج رنده شده
  • یک سوم فنجان شیر
  • سه چهارم فنجان گردو بوداده و خرد شده
  • خامه و میوه (برای تزئین)

طرز تهیه:
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کرده و قالب کیک را چرب کنید. در یک کاسه متوسط آرد، بیکینگ پودر، ادویه، جوش شیرین و نمک را مخلوط کنید. در کاسه بزرگ دیگری شکر، پوره، تخم مرغ و روغن را مخلوط کنید. سپس هویج و شیر را به آن بیفزایید.
به تدریج مخلوط آرد را به آن افزوده و هم بزنید. گردو را اضافه کرده و خمیر را درون قالب بریزید. قالب را برای مدت ۳۰ الی ۳۵ دقیقه درون فر قرار دهید. پس از خنک شدن روی آن را با خامه و میوه تزئین کنید. توجه داشته باشید که خامه را باید با کره، یک فنجان شکر، دو قاشق چای خوری شیر و وانیل مخلوط کرده و سپس روی کیک اضافه کنید.

:: آشپزی / شبکه اینترفر از روزنامه ایران

5/ 5٫00

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(1 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.