طرز تهیه خیارشور خوش طعم و خوشمزه

Recipe Pickles

طرز تهیه خیارشور خوش طعم و خوشمزه برای تهیه خیارشور با کیفیت عالی و خوشمزه ابتدا باید مواد اولیه مناسب آن را تهیه و سپس روش آن را بدرستی انجام دهیم. مواد اولیه لازم : ...

طرز تهیه خیارشور خوش طعم و خوشمزه

برای تهیه خیارشور با کیفیت عالی و خوشمزه ابتدا باید مواد اولیه مناسب آن را تهیه و سپس روش آن را بدرستی انجام دهیم.

مواد اولیه لازم :

  • خیار قلمی ۲ کیلو (مقدار لازم)
  • فلفل سبز تند ۵ عدد (به نسبت ۲کیلو خیار)
  • نمک ۱ لیوان
  • برگ کرفس ۲۰۰ گرم
  • شوید ۲۰۰ گرم
  • ترخون ۳۰۰ گرم
  • سیر ۱ بوته
  • تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری
  • آب و سرکه مقدار لازم

طرز تهیه خیارشور :

ابتدا برای اینکه خیارشور و سبزیها کپک نزنند آنها را با آب سرد می شوییم و خوب خشک می کنیم.

آب و سرکه (سرکه نصف مقدار آب) و نمک را به جوش می آوریم و سپس آن را از روی حرارت برداشته تا مقداری خنک شود (زیاد خنک نشود و نسبتا گرم بماند)

شیشه ای تمیز را به اندازه مواد تهیه شده انتخاب و فلفل سبز ، سیر، تخم گشنیز ، برگ کرفس خرد شده ، شوید و ترخون را به همراه خیارها (بهتر است خیارها به یک اندازه باشد) درون آن می ریزیم و محلول آب و سرکه ای که قبلا آماده کرده ایم را به آن اضافه می کنیم تا مواد در آن غرق شود (محلول آب سرکه کمی بالاتر از مواد)

در شیشه را محکم بسته و آن را در دمای معمولی محیط به مدت ۱ هفته در سایه قرار می دهیم (در سایه خیارها رنگ خود را حفظ می کنند اما اگر می خواهید خیارها رنگ روشن داشته باشند ظرف را جایی که نور وجود دارد قرار دهید)

پس از آماده شدن، خیارشور را در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم :

طرز تهیه خیارشور گفته شد اما نکات زیر را فراموش نکنید:

  • محلول آب و سرکه گرم باشد (گرم بودن با فرو بردن انگشت در آب حس شود)
  • شوری و مقدار نمک به خودتان بستگی دارد (معمولا هر ۱۵ لیوان آب ۱ لیوان نمک)
  • برای ترد شدن خیارها می توانید به آن تکه ای زاج سفید اضافه کنید

:: آموزش آشپزی شبکه اینترفر

5/ 3٫20

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(5 رای)

مطلب مفیدی بود؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.