آموزش تهیه مارشمالو برای ۲۴ نفر

Marshmallows

آموزش تهیه مارشمالو برای ۲۴ نفر  آب ۳/۴ فنجان  آب سرد  ۳/۴ فنجان  روغن گیاهی  به مقدار لازم  ورق ژلاتین (بدون طعم و اسانس)  ۴ عدد  شکر  ۶۷۵ گرم شربت ذرت ۱ و ۱/۴ فنجان ...

آموزش تهیه مارشمالو برای ۲۴ نفر

 آب ۳/۴ فنجان
 آب سرد  ۳/۴ فنجان
 روغن گیاهی  به مقدار لازم
 ورق ژلاتین (بدون طعم و اسانس)  ۴ عدد
 شکر  ۶۷۵ گرم
شربت ذرت ۱ و ۱/۴ فنجان
نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
وانیل ۲ قاشق چای خوری
پودر شکر ۳۳۷ گرم

طرز تهیه  – ظرف دلخواهمون (شیشه نشکن مخصوص آشپزی با اندازه بین ۲۳ تا ۳۳ سانتیمتر) رو با روغن چرب میکنیم و توی ظرف، کاغذ پوستی قرار میدیم بطوریکه کاغذ پوستی دیواره های ظرفمون هم بپوشونه. سپس کاغذ روغنی هم با روغن چرب میکنیم.

2013-11-29_232343تو یه ماهی تابه متوسط، شکر، نمک، شربت ذرت و آب رو با حرارت بالا به هم میزنیم تا به جوش بیاد و شکر حل بشه. بعد اجازه میدیم حدودا ۹ دقیقه بدون هم زدن روی حرارت باقی بمونه.
در همین حین، ورقه های ژلاتین رو تو یه کاسه بزرگ حاوی ۳/۴ فنجان آب سرد قرار میدیم و حدودا ۵ دقیقه زمان میدیم تا نرم بشه.

حالا مواد رو از روی حرارت برمیداریم و و به ژلاتین اضافه کرده و با همزن برقی مخلوط میکنیم. ابتدا همزن روی دور کند و بعد کم کم سرعتش رو تا دور تند افزایش میدیم و حدودا ۱۲ دقیقه هم میزنیم تا ترکیبمون سفت بشه.

2013-11-29_233102

وانیل هم اضافه کرده و با موادمون مخلوط میکنیم. بعد تو ظرف مورد نظرمون که قبلا چرب کرده بودیم، میریزیم و سطحش رو کاملا صاف میکنیم. بدون اینکه برای ظرفمون درپوش قرار بدیم، حدودا ۳ ساعت اجازه میدیم تا سفت بشه.

۲۲۵ گرم پودر شکر روی سطح مورد نظرمون الک میکنیم و ظرفمون رو روی سطح کار (روی پودر شکر) برمیگردونیم تا مارشمالو خارج بشه و کاغذ روغنی هم بر میداریم.
چاقوی تیز و برنده ای رو با روغن چرب میکنیم و مارشمالو رو به مربع های ۵ سانتیمتری تقسیم میکنیم.

باقی مونده ی پودر شکر رو تو یه کاسه بزرگ میریزیم و مارشمالو ها رو تو پودر شکر میغلتونیم تا کاملا سطحش پوشیده از پودر شکر بشه و کمی حالت رول شده به خودش بگیره.

نکته:

2013-11-29_230926* این مارشمالوها اگر تو ظرف در بسته باشن تا ۳ روز قابلیت نگهداری دارن.
* از این مقدار مواد اولیه حدودا ۲۴ مارشمالو بدست میاد.

* مارشمالو رو میتونید از سوپر مارکت ها بصورت آماده تهیه کنید که مارشمالو های آماده اغلب شکل رولی دارن و رنگی اونها هم موجوده اما مارشمالو های خونگی معمولا مربع شکل هستن گرچه میتونید به حالت دلخواه دربیارید و با کمی رنگ غذا به رنگ دلخواه برسید.

* تو شمال آمریکا، برشته کردن یا کباب کردن مارشمالو روی آتیش (در هنگام بیرون بودن از خونه) یک سنته. برای این کار مارشمالو رو در انتهای یک سیخ چوبی کباب یا مانند اون قرار میدن و روی آتیش میگیرن.2013-11-29_233633

:: آشپزی اینترفر

5/ 3٫56

افتضاحبدخوبعالیبی نظیر
(9 رای)

مطلب مفیدی بود؟

2 پاسخ برای آموزش تهیه مارشمالو برای ۲۴ نفر

  1. افشین می‌گه:

    سلام این مارشمالو تو ایران هم آماده گیر میاد بخریم ؟؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.