مواد لازم جهت تهیه کباب مرغ یونانی : سینه یا ران مرغ بدون استخوان ۵۰۰ گرم سیر ۱ تا ۲ حبه پودر جعفری ۲ قاشق سوپخوری پودر اورگانو ۲/۱ قاشق سوپخوری آویشن ۱ قاشق سوپخوری ...
مواد لازم جهت تهیه کباب مرغ یونانی :
سینه یا ران مرغ بدون استخوان | ۵۰۰ گرم |
سیر | ۱ تا ۲ حبه |
پودر جعفری | ۲ قاشق سوپخوری |
پودر اورگانو | ۲/۱ قاشق سوپخوری |
آویشن | ۱ قاشق سوپخوری |
آب لیموی تازه | ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری |
روغن زیتون | ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری |
نمک و فلفل سیاه | مقداری |
سیخ چوبی | به میزان لازم |
مراحل طرز تهیه کباب مرغ یونانی :
گوشت مرغ را به قطعات ۲ تا ۵/۲ سانتی خرد می کنیم.
سیر رنده شده را در کاسه گوشت مرغ ریخته و پودر جعفری، پودر اورگانو،آویشن، آب لیموی تازه، روغن زیتون ونمک و فلفل سیاه را به مدت ۲ دقیقه خوب مخلوط کنید و سپس در هر سیخ چوبی ۳ تا ۴ تکه از گوشت مرغ را قرار داده و به مدت ۸ دقیقه الی ۱۰ دقیقه با درجه زیاد کباب پز برقی و یا مدت ۵ الی ۶ دقیقه برای هر طرف در تابه با حرارت متوسط با کمی روغن سرخ کردنی، سرخ نمایید و با دیپ ماست میل نمایید.این غذا را با گوشت گوسفند هم می توان طبخ نمود.
برای تزیین کباب مرغ یونانی می توانید از سبزیجات استفاده نمایید.
:: مجله خبری اینترفر
پاسخ دهید